Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Tempras Покажи съобщение
    Честито, със здраве да си я караш. Страхотна кола.
    Мерси колега
    Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
    Махнали ли са обявата ?

Да не е тази? http://www.mobile.bg/11354660503032778
    Тази е, да.

Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
    Смятам това лято да сложа 235/45/17. Дали ще се отрази негативно на разхода и километража? Идеята ми е да я вдигна малко.
    Аз също искам да я вдигна (въпреки че ще се загрози малко може би) но като сложа нормални пружини, защото съм почти сигурен, че е със спортни в момента.
    '05 166 V6
    '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

• Честита да ти е и от мен колега добре дошъл сред 166 те. много безаварийни и да те слуша колата ,виждал съм как набира уникална е .

Comment

• Айде честито и от мен колега. Добре дошъл в голямото семейство на собствениците на 166-ци. Нека да те радва много и винаги да се те кара да се усмихваш от кеф, всеки път като се качваш.

П.С

Твойта беше една от най-лъскавите на пазара.
        Skoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum

EX-Alfa Romeo 33 1.3 Boxer

Comment

• Благодаря за отговорите, колеги. Тази пролет трябва да взимам четири летни гуми, ще търся или 235/45 или 225/50. Изобщо не съм доволен от 205/55, вози по-меко но се накланя в завоите и остротата на управлението се по-загуби.

Първоначално публикувано от 156 Покажи съобщение
          Аз също искам да я вдигна (въпреки че ще се загрози малко може би) но като сложа нормални пружини, защото съм почти сигурен, че е със спортни в момента.
          Няма да е лошо, защото картера е на една педя от земята. И без това не е особено висока.

Comment

• 235/45/17 сигурно ли е че няма да опират?
            Last edited by Scrapera; d.m.y г., 21:38.
            1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
              235/45/17 не знам дали няма да опрат или престържат, зависи от овсета на джантата, препоръчвам 225/50/17, окачването се чувства много добре, не чете дупки като с 225/45/17. А вдигането на разхода ми се струва една заблуда, просто километража почва да отчита по-малко километри, а изгаряш същото количество гориво.
              Ето как стои 225/50/17 на ниско окачване:
              Искаш да кажеш, че на 17 показва по-голям разход на гориво ли?
              166 2.4JTD-00г.

Comment

• Аз също искам да я вдигна (въпреки че ще се загрози малко може би) но като сложа нормални пружини, защото съм почти сигурен, че е със спортни в момента.
                Не знам с какви пружини е в момента, но 166FL с оригинални пружини не е нито по-висока, нито по-ниска.
                1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

• Първоначално публикувано от trop4i Покажи съобщение
                  Искаш да кажеш, че на 17 показва по-голям разход на гориво ли?
                  Ако знаеш какво означава индекса 225/50/17, сам ще си отговориш.

Comment

• Първоначално публикувано от simvola Покажи съобщение
                    Честита да ти е и от мен колега добре дошъл сред 166 те. много безаварийни и да те слуша колата ,виждал съм как набира уникална е .
                    Първоначално публикувано от andro88 Покажи съобщение
                    Айде честито и от мен колега. Добре дошъл в голямото семейство на собствениците на 166-ци. Нека да те радва много и винаги да се те кара да се усмихваш от кеф, всеки път като се качваш.

П.С

Твойта беше една от най-лъскавите на пазара.
                    Сърдечно благодаря, колеги
                    Първоначално публикувано от Tempras Покажи съобщение
                    Не знам с какви пружини е в момента, но 166FL с оригинални пружини не е нито по-висока, нито по-ниска.
                    Ами гледал съм много 166ци с и без ФЛ, и някои от тях изглеждат значително по-вдигнати от други. Моята е от по-ниските. При 156-ците има 2 варианта на окачването + ti. Така ли е и при 166? Освен това, за 10-те км, които й навъртях ми се струва че вози доста твърдо като за кола от този клас - общо взето като 156-цата.
                    '05 166 V6
                    '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

• В каталозите преди ФЛ има като опция по-твърдо окачване, може да си налетял на такава бройка, ако не е слагано от предишния собственик.

Comment

• Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
                        Благодаря за отговорите, колеги. Тази пролет трябва да взимам четири летни гуми, ще търся или 235/45 или 225/50. Изобщо не съм доволен от 205/55, вози по-меко но се накланя в завоите и остротата на управлението се по-загуби.

Няма да е лошо, защото картера е на една педя от земята. И без това не е особено висока.
                        По добре вземи 235/45/17 защото са доста по евтини от 225/50/17 /това е оригиналния размер на 159-та/аз се качих на 235 и съм доволен а и цената е съвсем друга.......................

П.С.Имай предвид че 235 може да вземеш на 200-250 лв гумата а 225 неможеш да барнеш под 300 лв.
                        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Днес поглеждам ароматизатора (от тези тип стъклено шишенце в дърво), който се оказа пълен до горе, а го ползвам почти от есента. Ако не го обърна ръчно, няма да замирише... Добре вози кораба.

Comment

• Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
                            Днес поглеждам ароматизатора (от тези тип стъклено шишенце в дърво), който се оказа пълен до горе, а го ползвам почти от есента. Ако не го обърна ръчно, няма да замирише... Добре вози кораба.
                            Очевидно не си чел юзър-манюала на ароматизатора.
                            Там пише, че ако се ползва в АР 166, трябва да се разклаща ръчно отвреме навреме

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

• един познат има такъв и направо ми спира дишането от него, ужасно мирише
                              Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Аз съм с фейслифт и 235/45/17 На двете вече имам цицини а са на 15 000 км. - това от хубавите улици във Варна. Возията е по-скоро твърда. МИсля си за грозни железни 15 инча джанти, с които да си я карам всеки ден в града с някакви високи гуми, а като тръгвам на път да слагам 17 инчовите..
                                AR 166 2,4 jtdm
                                NT II 2,7 tdi
                                Peugeot 206 1,1
                                AR 155 1,6 ex, AR 145 1,9 jtd ex, MB 124 CE ex

Comment

Working...
                                X